+31 (0)6 5468 2840 info@badd.nl

Polyplan Reizen in Oude Meer is bij uitstek de Nederlandse Griekenland specialist in maatwerk reizen. Niet zo lang geleden heb ik voor Polyplan nog een reisbrochure mogen maken met als thema ‘Het Andere Griekenland’. 

Polyplan is een klassiek Grieks familiebedrijf. Zij verkopen reizen op maat maar ook tickets en (luxe-) hotel accommodaties zijn via Polyplan Reizen te boeken. Dat resulteert in een nauwe samenwerking met de directie om de brochures volledig naar hun wens in te kunnen vullen. 

De samenwerking met Polyplan Reizen gaat vele jaren terug. In die tijd heb ik veel verschillende brochures mogen ontwerpen. Met onderwerpen als Autorondreizen, Citytrips, Eilandhoppen in stijl, Zeilen in Griekenland en Luxe Hotelreizen. 

Polyplan biedt reizen op maat en probeert dat in zijn huisstijl en brochures te benadrukken. De huisstijl is uiteraard ook door mij ontwikkeld. Van logo tot bagagelabels en van briefpapier tot ticketmapjes.

Op enkele van mijn reizen door Griekenland heb ik aardig wat foto’s gemaakt op onder andere de Cycladen (Paros, Santorini en Mykonos), in Athene en op de Peloponnesos. Een aantal hiervan zijn geplaatst in de brochures en op Polyplan’s website. 

Ook voor Brunel International (portretten van werknemers, directie en leden van de Raad van Bestuur), STAR specialists (portretfoto’s van het personeel en reportages op het hoofdkantoor in Moerdijk en omgeving en de Rotterdamse haven) en Rijnja Meijer Balemans advocaten (portretten van de advocaten) in Amsterdam heb ik gefotografeerd. En uiteraard heb ik nog genoeg voorbeelden van vrij werk die ik met plezier met u deel.

BEL OF MAIL VOOR MEER INFORMATIE:

06 5468 2840 – INFO@BADD.NL