+31 (0)6 5468 2840 info@badd.nl
Rijnja Meijer Balemans Advocaten in Amsterdam -  Strafrecht en arbeidsrecht

STAR fotografie in Moerdijk en op verschillende lokaties

STAR specialists is een in Moerdijk gevestigd detacheringsbedrijf dat hard aan de weg timmert op het terrein van gespecialiseerd technisch personeel. Sinds enkele jaren mag ik de STAR fotografie op me nemen. Meestal in samenwerking met de Amsterdamse fotograaf Hans B. Thé.

We maken een aantal keer per jaar portretten van de medewerkers in hun speciaal voor de fotosessies tot studio verduisterde kantine van STAR in Moerdijk. Op deze wijze kunnen we een ruime hoeveelheid medewerkers in betrekkelijk korte tijd fotograferen. Serieuze, klassieke portretten voor de socials en meer uitbundige portretten voor de website maar ook voor privé gebruik. Door niet te flitsen maar continu LED licht te gebruiken hebben we een intiemere sfeer gecreëerd dan wanneer we alles hadden geflitst. De medewerkers hebben het doorgaans als verrassend ontspannend ervaren.

Verder hebben we een aantal reportage-achtige sessies op lokatie gemaakt. Zowel in Moerdijk op het kantoor als in de omgeving maar ook in de Rotterdamse haven hebben we een mooie serie mogen schieten. Uitdagende weersomstandigheden en een korte tijd om alles te realiseren maar desondanks een fraai eindresultaat voor de STAR fotografie.

In de viewer hieronder vindt u enkele voorbeelden van de website van STAR waarvoor de foto’s in eerste instantie bedoeld waren. Verder zijn er nog een paar voorbeelden van de studioportretten te zien. Voor de duidelijkheid: de website is niet door mij gemaakt. Het gaat uitsluitend om de STAR fotografie.

Portretrecht technisch gezien kan ik de foto’s niet op zichzelf afbeelden maar mocht u meer informatie willen neem dan contact met mij op.

Bel of mail voor meer informatie:

06 5468 2840info@badd.nl

Rijnja Meijer Balemans Advocaten in Amsterdam -  website home

STAR specialists

Website

Rijnja Meijer Balemans Advocaten in Amsterdam -  Website

STAR specialists

Website

Rijnja Meijer Balemans Advocaten in Amsterdam -  Abri Strafrecht

STAR specialists

Website

Rijnja Meijer Balemans Advocaten in Amsterdam -  Banner arbeidsrecht

STAR specialists

Website

Rijnja Meijer Balemans Advocaten in Amsterdam -  Banner strafrecht

STAR specialists

Website

STAR specialists

Portretten zwart wit

STAR specialists

Portretten kleur

STAR specialists

Portretten zwart wit