+31 (0)6 5468 2840 info@badd.nl
Rijnja Meijer Balemans Advocaten in Amsterdam -  Strafrecht en arbeidsrecht

Rijnja Meijer Balemans advocaten is een advocatenkantoor gevestigd in Amsterdam waarvoor ik aanvankelijk alleen de huisstijl heb ontworpen.

Met een klassieke typografie en een stijlvol logo dat recht doet aan het karakter van het kantoor, gevestigd in een eeuwen oud Amsterdams grachtenpand aan het Singel, midden in de grachtengordel.

Rijnja Meijer Balemans advocaten is gespecialiseerd in arbeidsrecht en strafrecht. Op basis daarvan hebben we later ook een banner- en abricampagne bedacht waarin deze rechtsgebieden de nadruk krijgen.

De website volgde daarna al snel. Ook hier weer dezelfde uitdaging: benadruk het karakter van het kantoor in de look and feel van de website resulterend in een klassieke, heldere vormgeving met een eenvoudige en heldere opzet. Sober maar ook weer stijlvol. En uiteraard met veel aandacht voor de betreffende gespecialiseerde rechtsgebieden. Met secties waarin de advocaten regelmatig aandacht besteden aan de ontwikkelingen binnen de vakgebieden en met secties waarin kantoor, werkwijze en tarieven op een duidelijke wijze onder de aandacht van mogelijke clienten worden gebracht.

Ook de fotografie van de partners en medewerkers is door BADD gemaakt. Portretten op lokatie in het prachtige kantoor. Opgenomen met natuurlijk licht om een natuurlijke, klassiek gevoel uit te stralen zonder dat de spontaniteit verloren gaat. Alles is in sfeervol zwart wit geschoten om dit gevoel zo veel mogelijk te benadrukken te benadrukken.

Bel of mail voor meer informatie:

06 5468 2840info@badd.nl

Rijnja Meijer Balemans Advocaten in Amsterdam -  Website

Rijnja Meijer Balemans advocaten

Website en huisstijl

Rijnja Meijer Balemans Advocaten in Amsterdam -  website home

Website

Huisstijl en website met klassieke uitstraling

Rijnja Meijer Balemans Advocaten in Amsterdam -  Abri Strafrecht

Reclamecampagne strafrecht

Abri en affiches: Verdacht? Is nog niet veroordeeld!

Rijnja Meijer Balemans Advocaten in Amsterdam -  Banner arbeidsrecht

Bannercampagne

Streamer arbeidsrecht – Ontslagen? Is voor ons niet verslagen. 

Rijnja Meijer Balemans Advocaten in Amsterdam -  Banner strafrecht

Online campagne

Streamer advertentie

Fotografie

Portretten kantoor