+31 (0)6 5468 2840 info@badd.nl

Voor Brunel International N.V. mag ik al sinds 2005 alle annual reports maken. Van concept, ontwerp tot opmaak, drukwerk en fotografie. Inclusief de inkoop en -begeleiding.

In 2012 mocht ik voor het jaarverslag van 2011 een prestigieuze Red Dot Award in ontvangst nemen in Berlijn voor het concept en het grafisch ontwerp. In 2014 volgde een nominatie voor een German Design Award. Het jaarverslag van 2011 verscheen in 2 uitvoeringen: een ‘gewone’ editie voor de werknemers van over de hele wereld, van wie een grote hoeveelheid zwart/wit portretten door het hele verslag verspreid waren geplaatst en een luxe editie in een speciale box voor de aandeelhouders en cliënten.

Ook in 2023 heb ik weer het internationale jaarverslag (annual report) voor Brunel mogen maken met fotografie van Gregoor Servais. Het drukwerk was als vanouds in handen van drukkerij Perka in Maldegem, België.

In 2022 verscheen het annual report van Brunel met mijn vormgeving en met een aantal portretten van mij en de Amsterdamse fotograaf Hans B. Thé met wie ik ook al vele jaren heb mogen samenwerken.

Hans heeft voor het jaarverslag van 2018 fotoreportages gemaakt van Brunel medewerkers over de hele wereld waarbij ik hem op afstand digitaal kon begeleiden. Zo heeft hij in korte tijd in Frankfurt, Houston, Singapore en Dubai een serie reportages gemaakt waarin de Brunel medewerkers een werkdag gevolgd werden tijdens hun werkzaamheden voor Brunel. Voor Brunel heb ik verder als extern consultant mogen adviseren voor de overgang naar een nieuwe huisstijl.

BEL OF MAIL VOOR MEER INFORMATIE:

06 5468 2840 – INFO@BADD.NL