+31 (0)6 5468 2840 info@badd.nl
Polyplan reizen - Brochure Ervaar het Andere Griekenland

Niet zo lang geleden heb ik voor Polyplan reizen in Oude Meer weer een reisbrochure mogen maken met als thema ‘Ervaar het andere Griekenland’.

Polyplan Reizen is een klassiek familiebedrijf. Zij verkopen reizen op maat maar ook tickets en (luxe-) hotel accommodaties zijn via Polyplan Reizen te boeken. Dat resulteert in een nauwe samenwerking met de directie om de brochures volledig naar hun wens in te kunnen vullen.

De samenwerking met Polyplan Reizen gaat vele jaren terug. In die tijd heb ik veel verschillende brochures mogen ontwerpen. Met onderwerpen als Autorondreizen, Citytrips, Eilandhoppen in stijl, Zeilen in Griekenland en Luxe Hotelreizen. 

Polyplan biedt reizen op maat en probeert dat in zijn huisstijl en brochures te benadrukken. De huisstijl is uiteraard ook door mij ontwikkeld. Van logo tot bagagelabels en van briefpapier tot ticketmapjes.

Op enkele van mijn reizen door Griekenland heb ik foto’s gemaakt op de Cycladen (Paros, Santorini en Mykonos), in Athene en op de Peloponnesos resulterend in plaatsing in de brochures en Polyplan’s website.

In onderstaande viewer vindt u er enige foto’s van maar vanzelfsprekend kan ik op verzoek nog veel meer voorbeelden van mijn fotografie laten zien.

Ook voor Brunel International (portretten van werknemers, directie en leden van de Raad van Bestuur), STAR specialists (portretfoto’s van het personeel en reportages op het hoofdkantoor in Moerdijk en omgeving en de Rotterdamse haven) en Rijnja Meijer Balemans advocaten (portretten van de advocaten) in Amsterdam heb ik gefotografeerd. En uiteraard heb ik nog genoeg voorbeelden van vrij werk die ik met plezier met u deel.

Mijn bezigheden als fotograaf zijn voortgekomen uit mijn jarenlange begeleiding van fotografen als art director van een breed scala aan fotoprojecten. Van studiowerk voor merken als Schott-Zwiesel tot mijn werk voor vele magazines waaronder eerder op deze site vermelde titels. 

Mijn eigen voorkeuren als fotograaf liggen meer in de portret- en reportagefotografie. Om kort te gaan: wanneer u een fotoproject voor uw bedrijf of werknemers heeft neem dan contact met mij op. Wellicht kan ik u verrassen met een aantrekkelijke aanbieding.

Polyplan Brochure cover

Polyplan brochure

Polyplan Reizen

Brochure Het Andere Griekenland – Inhoudspagina’s

Polyplan Reizen

Brochure Het Andere Griekenland – Verborgen schatten

Polyplan Reizen

Brochure Het Andere Griekenland – Gebiedsoverzichts pagina’s

Polyplan Reizen

Brochure Het Andere Griekenland – Luxe Hotels

Polyplan Reizen

Brochure Het Andere Griekenland – Reisverslag Alexander Alexandropoulos

Polyplan Reizen

Fotografie – Toeristen op Santorini

Polyplan Reizen

Fotografie -Vuilnisman, Mykonos, Cycladen

Polyplan Reizen

Fotografie – Koroni, Peloponnesos – Kapper

Polyplan Reizen

Fotografie – Koroni, Peloponnesos – Vissersboot

Polyplan Reizen

Fotografie – Colonidea Beach, Peleponnesos

Bel of mail voor meer informatie:

06 5468 2840info@badd.nl