+31 (0)6 5468 2840 info@badd.nl

BADD werkt of heeft gewerkt op het gebied van grafisch ontwerp maar daarnaast ook corporate communicatie, corporate identity, opmaak en lay-out, conceptontwikkeling, projectbegeleiding, fotografie, websites en nog veel meer voor de volgende opdrachtgevers:

Brunel International N.V.

opdrachtgever van jaarverslagen (annual reports), fotografie en consultancy/advies met betrekking tot de corporate identity. Opdrachtgever sinds 2005.

Polyplan Reizen

huisstijl en brochures. Al jarenlang een opdrachtgever.

 

Rijnja Meijer Balemans advocaten

communicatiecampage alsook de website.

Global Vision Communications

huisstijl, design en opmaak Global Vision magazine maar ook opdrachtgever van advertorials voor Forbes Magazine.

Economische Zaken van de Gemeente Amsterdam

nieuwsbrieven EuroLink, design en opmaak Euromagazine en tevens diverse lokale projecten.

G-4

(het EU samenwerkingsverband van de steden Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht in Brussel) – opdrachtgever voor corporate identity (van huisstijl tot bewegwijzering van het Brusselse kantoor House of European Cities, G-4 magazine (vormgeving en opmaak) net als diverse brochures en mailings, alsmede het basisontwerp van de website maar ook de vormgeving van de publiciteit ten behoeve van congressen voor de G-4 in Brussel. 

Sawadee Reizen

brochures (grafische vormgeving en opmaak) alsmede advertenties en banners.

uitgeverij CD-ID

opdrachtgever voor de vormgeving van diverse boekomslagen en onder andere de samenstelling, concept en design/lay out van het fotografieboek China Inside out van Emmy Schoorl.

Art Expressions

grafische vormgeving en opmaak Art Expressions magazine.

Pianist Cees Cools en zangeres Annet Hesterman

in de eerste plaats opdrachtgevers voor het het ontwerpen van de logo’s uiteindelijk resulterend in het maken van de websites.

Decisio

ontwikkeling huisstijl, affiches en nieuwsbrieven. Grafisch ontwerp en opmaak.

STAR specialists

opdrachtgever voor fotografie: portretten van alle medewerkers voor de website en andere publicaties van STAR specialists alsook geënsceneerde reportages met medewerkers op het kantoor in Moerdijk en omgeving en in de haven van Rotterdam. Voorbeelden kan ik op verzoek tonen. Totdat de toestemming van de medewerkers geregeld is kan ik hier helaas nog niets van laten zien. Fotografie was daarnaast grotendeels in samenwerking met de Amsterdamse fotograaf Hans B. Thé.

Tot slot vergeet ik hier ongetwijfeld nog andere bedrijven en instellingen. Te veel om hier allemaal te behandelen maar neem vooral contact op wanneer je meer wilt weten.

Bel of mail voor meer informatie:

06 5468 2840info@badd.nl