+31 (0)6 5468 2840 info@badd.nl

BADD, de studio van Wim Bosboom is vanaf nu te vinden in Zutphen

Grafisch ontwerp, websites en fotografie

Voor diverse projecten kunt u bij Bosboom – Art Direction | Design terecht. van concept tot uitwerking, logo tot website, advertentie, drukwerk en fotografie. 

Corporate communicatie – vooral jaarverslagen zijn een specialisatie, met als resultaat een Red Dot Award voor het design en concept van het internationale Annual Report van Brunel – maar ook overheidsprojecten (b.v. de Gemeente Amsterdam, G4), opdrachten uit het bedrijfsleven (b.v. Polyplan Reizen, STAR specialists), de culturele sector (diverse muzikanten, Musick Monuments) en de uitgeverswereld (b.v. Art Expressions, CD-ID). Ik probeer zo veelzijdig mogelijk te zijn.

Naast mijn werkzaamheden als grafisch ontwerper / art director ben ik ook inzetbaar als fotograaf en als (WordPress-) website ontwerper.

Met veel plezier en toewijding werk ik aan al uw communicatieprojecten. Ik bied creativiteit, flexibiliteit, kwaliteit, vriendelijkheid en een ruime ervaring. Of het nu een internationaal jaarverslag betreft of een eerste logo voor een startende onderneming, Bosboom – Art Direction | Design biedt grafisch ontwerp en (reclame-) concepten van hoge kwaliteit voor redelijke tarieven. In de grafisch ontwerp studio van Wim Bosboom in Zutphen of bij u op lokatie. Alles in onderling overleg, geen verrassingen achteraf. 

Bel of mail me voor een afspraak.

BEL OF MAIL VOOR MEER INFORMATIE:

06 5468 2840 – INFO@BADD.NL