+31 (0)6 5468 2840 info@badd.nl

Rijnja Meijer Balemans Advocaten is een advocatenkantoor in Amsterdam waar ik de huisstijl, promotiemateriaal en de website voor maak. Rijnja Meijer Balemans advocaten is gespecialiseerd in arbeidsrecht en strafrecht.

Aanvankelijk heb ik alleen de huisstijl ontworpen. Met een klassieke typografie en een stijlvol logo dat recht doet aan het karakter van het kantoor, gevestigd in een eeuwen oud Amsterdams grachtenpand aan het Singel, midden in de grachtengordel. Op basis van de rechtsgebieden strafrecht en arbeidsrecht heb ik ook een banner- en abri-campagne bedacht waarin deze de extra benadrukt worden.

De website volgde daarna al snel. Ook hier weer dezelfde uitdaging: benadruk het karakter van het kantoor in de look and feel van de website resulterend in een klassieke, heldere vormgeving met een eenvoudige en heldere opzet. Sober maar ook weer stijlvol. En uiteraard met veel aandacht voor de betreffende gespecialiseerde rechtsgebieden. Met secties waarin de mensen van Rijnja Meijer Balemans Advocaten regelmatig aandacht besteden aan de ontwikkelingen binnen de vakgebieden en met secties waarin kantoor, werkwijze en tarieven op een duidelijke wijze onder de aandacht van mogelijke clienten worden gebracht.

Ook de fotografie van de partners en medewerkers is door BADD gemaakt. Portretten op lokatie in het prachtige kantoor. Opgenomen met natuurlijk licht om een natuurlijke, klassiek gevoel uit te stralen zonder dat de spontaniteit verloren gaat. Alles is in sfeervol zwart wit geschoten om dit gevoel zo veel mogelijk te benadrukken te benadrukken. 

BEL OF MAIL VOOR MEER INFORMATIE:

06 5468 2840 – INFO@BADD.NL