+31 (0)6 5468 2840 info@badd.nl

Bosboom – Art Direction | Design (BADD) is werkzaam op vele gebieden en voor vele opdrachtgevers. Aan de hand van onderstaande voorbeelden voor enkele van mijn klanten in het bijzonder probeer ik u enig inzicht te geven in wat voor werk u mag verwachten.

Met Brunel International in Amsterdam werk ik al vele jaren om alle jaarverslagen te maken. Concept, ontwerp, opmaak, fotografie, drukwerk inkoop en begeleiding. Als extern adviseur / consultant heb ik ook bijgedragen aan de ontwikkeling van de huisstijl. Voor concept en vormgeving van één van Brunel’s Annual Reports mochten Brunel en ik een prestigieuze Red Dot Award ontvangen. Tevens werden wij genomineerd voor een German Design Award.

Polyplan Reizen in Oude Meer laat BADD al jaren hun huisstijl en brochures ontwerpen. Tegenwoordig worden deze vooral in digitale vorm als interactieve pdf online gebruikt zodat ze rechtstreeks van hun website zijn te downloaden. Ondertussen heb ik tijdens mijn reizen in Griekenland ook aardig wat foto’s kunnen maken waarvan er een aantal in de brochures en op de website van Polyplan Reizen gebruikt zijn.

Voor Global Vision Communications in New York / Landsmeer maak ik het Engelstalige Global Vision magazine. Ik heb de basisvormgeving ontwikkeld en verzorg voor ieder nummer lay-out, indeling en vormgeving. Daarnaast wordt de content verzorgd door Lawlor Mediagroup in New York. Ook heb ik voor Global Vision Communications diverse opdrachten voor bijvoorbeeld het internationale Forbes magazine mogen doen. 

Rijnja Meijer Balemans advocaten is een advocatenkantoor gevestigd in Amsterdam waarvoor ik de huisstijl, promotiemateriaal, fotografie en website verzorg. Aangezien Rijnja Meijer en Balemans advocaten is gespecialiseerd in strafrecht en arbeidsrecht heb ik voor beide rechtsgebieden een aantal affiches en banners bedacht. En ook op de website worden de vakgebieden uitgebreid behandeld. 

STAR specialists in Moerdijk is een detacheringsfirma waarvoor ik, gedeeltelijk samen met fotograaf Hans B. Thé, het voltallige personeel heb mogen fotograferen. In de studio en op diverse lokaties.

Bel of mail voor meer informatie:

06 5468 2840info@badd.nl